Review

Onrustig.

Dat was ik toen ik ruim een half jaar geleden bij Renza aanklopte. Onrustig omdat ik mijn leven niet voldoende op de rit kreeg. Ik wist niet waar ik moest beginnen, was bekaf van mijn best doen, en dan ook nog zonder het gewenste resultaat. Renza luisterde, vertaalde mijn woorden, benoemde mijn pijn en hielp me weer terug op het spoor.

Renza is betrokken, duidelijk, geeft ruimte en confronteert.

De belangrijkste les die ik van Renza heb geleerd is `kijk de pijn in de ogen en accepteer dat hij er is. Dan zal hij het snelste weer zakken en kun je weer verder. Vanuit kracht en op je eigen manier`. Een les om nooit meer te vergeten.

Ik heb ´m inmiddels al vaak toegepast en hij werkt. Ik ben weer terug op het spoor, heb mijn leven weer veel meer op de rit en weet dat ik altijd de kracht en de weg terug vind, hoe onrustig het soms ook kan zijn.

Of ik Renza zou aanbevelen? Zeker weten!!

Yvonne, 48 jaar