Zo ervaren onze klanten onze ondersteuning en coaching

Een ander perspectief

Met de begeleiding heb ik geleerd om zaken in een ander perspectief te zien. Renza heeft mij door middel van het stellen van de juiste vragen laten inzien dat het beter is om bepaalde gewoontes los te laten en de focus elders te leggen. Het belangrijkste wat ik heb meegekregen is dat je een keus hebt tussen loslaten en vechten. Waar ik het altijd gewend was om meteen ten strijde te gaan, heb ik geleerd dat het vaak meer kan brengen als je enigszins loslaat.

Voornamelijk meer rust. Renza heeft een bepaalde manier van luisteren en vragen stellen, waardoor je niet eens in de gaten hebt dat ze als coach bezig is. Het gaat op een natuurlijke manier. Renza kan ervoor zorgen dat wanneer je verwart binnenkomt, na de coaching weer met een helder hoofd weggaat.

Onrustig

Onrustig. Dat was ik toen ik ruim een half jaar geleden bij Renza aanklopte. Onrustig omdat ik mijn leven niet voldoende op de rit kreeg. Ik wist niet waar ik moest beginnen, was bekaf van mijn best doen, en dan ook nog zonder het gewenste resultaat. Renza luisterde, vertaalde mijn woorden, benoemde mijn pijn en hielp me weer terug op het spoor. Renza is betrokken, duidelijk, geeft ruimte en confronteert.

De belangrijkste les die ik van Renza heb geleerd is `kijk de pijn in de ogen en accepteer dat hij er is.

Dan zal hij het snelste weer zakken en kun je weer verder. Vanuit kracht en op je eigen manier`. Een les om nooit meer te vergeten.

Ik heb ´m inmiddels al vaak toegepast en hij werkt. Ik ben weer terug op het spoor, heb mijn leven weer veel meer op de rit en weet dat ik altijd de kracht en de weg terug vind, hoe onrustig het soms ook kan zijn.

Of ik Renza zou aanbevelen? Zeker weten!!

Yvonne, 48 jaar