Review

Onze zoon Mart van zeven met een verstandelijke beperking wordt al enkele jaren begeleid door Jolanda. Wij waren ook erg verheugd met het nieuws, zo’n twee jaar geleden, dat Jolanda (Msaada) plannen had voor (logeer) opvang in Cromvoirt.

Mart wordt 1-op-1 begeleid in een veilige, mooie omgeving. De locatie in Cromvoirt is helemaal afgestemd op kinderen met een beperking, er is zelfs een snoezelruimte aanwezig!


Mart krijgt allerlei activiteiten aangeboden waarbij spelen wordt afgewisseld met leren. Jolanda is een zeer betrouwbare en betrokken professional met oog voor de individuele behoeften met een duidelijke aanpak en visie. Zij verdiept zich in de dagelijkse activiteiten van Mart door ook van tijd tot tijd af te stemmen met ons als ouders en met school. Naast een stuk ontspanning voor Mart leert hij ook enorm veel! Zo helpt hij tegenwoordig mee met het dekken van de tafel en leert hij zelfstandig aan en uit te kleden.


Voor ons als ouders betekent de opvang in Cromvoirt dat we even kunnen bijtanken en aandacht kunnen hebben voor elkaar en onze andere zoon. We laten Mart met een gerust hart achter bij Jolanda met de wetenschap dat hij het ook erg naar zijn zin heeft.