Review

Ik ben bijna anderhalf jaar bij Renza onder behandeling geweest. Ik ben daar in overleg samen met mijn ouders gekomen omdat ik niet goed voor mezelf aan het zorgen was. Ik zat alleen maar op de bank te piekeren. Ging ook niet meer naar buiten of met vrienden iets leuks doen. Ik had daar gewoon de puf niet voor. Ik was ook altijd moe en had alleen maar negatieve gevoelens en kon de omgeving en mezelf niet positief bekijken. De eerste keer dat ik bij Renza kwam vond ik het erg spannend en durfde niet veel los te laten over mezelf. Zij neemt alle tijd voor je om zo toch deze gevoelens uiteindelijk bij je los te maken.


Waardoor je er ook beter over kan praten. Ze dringt niet aan om te praten het ging allemaal op mijn tempo. Bij mij duurde dit een paar behandelingen voordat ik mijn gevoelens echt wilde laten zien. Ik ben blij dat ik in behandeling ben gegaan bij Renza. Ze is lief, zorgzaam en eerlijk en als er iets is kan je in allen tijde bij haar terecht. Ze heeft een luisterend oor en denkt met je mee maar kan ook direct zijn als het nodig is.

Lotte, 23 jaar