Review

Ik ben in contact gekomen met Jolanda via nationale hulpgids.nl

Al direct vanaf het eerste contact voelde ik een klik met haar en nog belangrijker mijn dochter voelde hem ook. Isa is 5 jaar en heeft het syndroom van Down. Ze vraagt behoorlijk wat ondersteuning van mij in de thuissituatie. Eens in de twee weken gaat Isa spelen bij Jolanda in Cromvoirt. Jolanda doet het super met haar. Ze maakt tijd om te spelen en sluit daarbij goed aan bij wat Isa interessant vindt.

Daarnaast maakt ze ook tijd om met Isa te oefenen met taal, spraak en zindelijkheid. Een perfecte combinatie!

Isa gaat altijd met heel veel plezier naar Jolanda toe. Ik breng haar met een gerust hart omdat ik weet dat Jolanda goed voor mijn dochter zal zorgen. Het geeft me wat rust en tijd die ik dan volledig kan besteden aan mijn andere dochter.


Ik ben echt heel erg blij met Jolanda!