Logeren, Opvang & Ontspanning in Cromvoirt


Begeleid logeren in een veilige en vertrouwde omgeving

Msaada is gespecialiseerd in het tijdelijk overnemen van zorgtaken om ouders te ondersteunen in de zorg voor hun kind. Wij bieden 1-op-1 begeleiding aan, in onze recreatiewoning. Zodat je als ouder in je eigen huis ‘op adem kunt komen’, een dagje ‘ontzorgt’ wordt of een moment hebt om de zorg wat beter met werk te organiseren. Naast eigen rust, geef je een kind onder begeleiding de mogelijkheid om zich elders veilig en vertrouwd te voelen.

Onze woning

Onze recreatiewoning ligt op Toppark De Leuvert in Cromvoirt. Dit vakantiepark ligt in de bossen, vlakbij Den Bosch. Het is er heerlijk vertoeven, in alle rust, omgeven door veel natuur. De woning hebben wij ingericht om kinderen met een beperking, ziekte of achterstand op sociaal/emotioneel niveau zo optimaal mogelijk op te vangen.

De woning beschikt over:

• een aangepast hoog-laag bed (bedbox);

• veilige tuin met omheining;

• aangepast vermaak en een snoezelruimte;

• aangepaste speeltoestellen en trampoline;

Ontspanning en opvang op maat


De omgeving is veilig, vertrouwd en kleinschalig. Er is rust, regelmaat, natuur, maar ook de mogelijkheid om 1-op-1 begeleid de faciliteiten van het recreatiepark op te zoeken. Denk hierbij aan het verwarmde kinderzwembad of de speeltuin. Ook kunnen we eropuit trekken met onze duo-fiets of onze bakfiets om de bosrijke omgeving van Cromvoirt te ontdekken.


Opvangmogelijkheden: alles is bespreekbaar

Iedere vorm van opvang, begeleiding en stimulatie in ontwikkeling is bespreekbaar. Wij zijn flexibel en passen ons zo ver mogelijk aan op de behoefte van ouders en kind om zo begeleiding en zorg te bieden die bij jullie past. Wij gaan daarbij uit van de rode draad van onze visie: zelfde locatie, zelfde begeleiding, zelfde benadering en zelfde dag-structuur. Wij ervaren dat we kinderen zo kunnen stimuleren in hun persoonlijke groei.


Financiering

Onze begeleiding en verzorging kan gefinancierd worden door Wet Langdurige Zorg (Wlz) en/of Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), door een Persoonsgebonden Budget (PGB). Als ouders beslissen jullie zelf hoe jullie de zorg willen besteden/inkopen.


Wet & regelgeving

Msaada voldoet aan de wettelijke eisen. Als professionals dragen we zorg voor veiligheid en deskundigheid: we hebben onze accommodatie aangepast om veilig en professionele opvang aan te bieden.

De sfeer proeven of meer informatie?

Wil je graag kennismaken met Msaada of zou je onze recreatiewoning eerst willen zien om te kijken of onze manier van begeleiden en opvang bij jullie past? Neem dan gerust contact met ons op, via contact@msaada.nl of 06-28787316. We leiden je heel graag rond door ons fijne verblijf.