Review

Ik kwam bij Renza in een turbulente tijd waarin ik helemaal vastgelopen was. Mijn gedachten bleven in een negatieve spiraal ronddraaien en ik was erg emotioneel.

De gesprekken met Renza betekenden iedere keer weer een rustpunt voor mij, waar ik weer even op adem kon komen. Ze gaven mij een boost en handvatten om weer door te gaan.

Ik heb veel baat gehad bij de praktische oefeningen die ik meekreeg. Door haar scherpe manier van vragen stellen legde ze vaak precies de vinger op de zere plek en dat leverde mij dan weer nieuwe inzichten op.

Langzaamaan verdween het zwarte gevoel en kon ik steeds vaker positief denken en voelen. De problemen kon Renza niet voor mij oplossen, wel de manier hoe ik er mee moest omgaan.

De stijl van coaching door Renza spreekt mij erg aan; no nonsense, humor, inlevend en soms confronterend. Die figuurlijke schop onder mijn kont had ik echt af en toe nodig.


Kortom, Renza liep met mij mee toen ik zelf de weg kwijt was en gaf mij uiteindelijk het vertrouwen dat ik het zelf weer aankon.

En daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Astrid